Количка

0 артикула

Избери по

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ

Начало КОСА309 продукт(и)

КОСА

Превърни косата си в най-красивия аксесоар!

Грижата за косата непременно ще Ви се отплати, превръщаки я в едно истинско сияйно бижу. Доверете се на изпитаните марки в професионалната козметика за коса. Професионалистите съвеветват за косата да се погрижим отвътре навън, използвайки комплексна грижа от шампоани и маски, терапии с интензивно действие. Прическата Ви ще бъде перфектно оформена и фиксирана благодарение на стилизантите за коса от ново поколение. 

 

Външната среда и термичната ибработка, на която често подлагаме косата си, я  изтощават и увреждат структурата на косъма. За да бъде поддържана здрава и витална е необходимо да се полагат допълнителни грижи за подхранване и хидратация.

От известно време се използват и запечатващи маски, които освен че действат директно, имат свойствата да удължават и максимизират ефекта от употребата на съпътстващи лосиони и ампули за коса.

Като превантивна терапия, маската трябва да се прилага веднъж в седмицата. При влошено състояние е небходима по-честа употреба.

Маските, които може да намерите са съобразение както с типа коса (суха, мазна, изтощена, боядисана), така и с търсен ефект (против пърхот, косопад).

 

 

МАСКИ ЗА КОСА (191)

Искаш повече обем, блясък, по-добра фиксация и издъжливост на прическата, косата ти да бъде права по-дълго или просто да запазиш къдриците - това е мястото за теб.

За оформяне можете да използвате гел за коса, вакса, восък, пяна за коса, продукти за изправяне и начупване на косата.

Можете да намерите стилизанти за коса от марките TIGI, Alfaparf, Farmavita, Schwarzkopf, Loreal и други.

СТИЛИЗАНТИ ЗА КОСА (233)

Освежете оттенъка на цвета си или го променете напълно с нашите предложения за тряйна боя за коса. Открийте италианска боя за коса Алфапарф и улеснете боядисването на косата. Другото ни предложение е Echo боя за коса с екстракти от маслина, която подхранва косъма и го защитава по време на химичното въздействие върху косъма. 

БОЯ ЗА КОСА (39)

Улеснете къдренето в домашни условия или изберете продуктите, които да ползва фризьора Ви. Разгледайте нашите предложения и се възползввайте.

КЪДРЕНЕ НА КОСА (6)

Ако Ви е писнало ежедневно да изправяте косата си, то продуктите за трайно изправяне са Вашето решение. Може да изпробвате изправяне на косата с кератин от Alfaparf или системата за професионално изправяне на Oyster Cosmetics.

ТРАЙНО ИЗПРАВЯНЕ НА КОСА (3)

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Страница 1 от 20
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»