Филтри

Избери по

цена

8лв. - 28лв.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА

Facebook

 

КОСА

Превърни косата си в най-красивия аксесоар!

Грижата за косата непременно ще Ви се отплати, превръщаки я в едно истинско сияйно бижу. Доверете се на изпитаните марки в професионалната козметика за коса. Професионалистите съвеветват за косата да се погрижим отвътре навън, използвайки комплексна грижа от шампоани и маски, терапии с интензивно действие. Прическата Ви ще бъде перфектно оформена и фиксирана благодарение на стилизантите за коса от ново поколение. 

 

Суб категории

ШАМПОАНИ (266)

Хубавият шампоан е специфично понятие и е строго индивидуално. Това е най - използваният козметичен продукт за коса и затова от съществено значение е да изберете точният спрямо индивидуалните си нужди. За вас ние избрахме някои от най-предпочитаните марки като - Loreal, Wella, Aplfaparf, Farmavita, Farcom, Rolland, Bes и други.

Шампоаните са категоризирани спрямо вида на косата -  за суха и изтощена, боядисана коса, мазна коса. Не сме подминали и специализираната грижа, така нужна за лечението на пърхот, косопад и себорея. За поддържане на вашия рус цвят може да се доверите на матиращите шампоани.

Тези от вас, които имат предпочитания към определени съставки, ще намерят кератинови, протеинови, шампоани с арганово масло и други.

Не забравяйте, че шампоанът на първо място е почистващо средство и има нужда да се комбинира с други продукти за коса за най-ефективни резултати. Наи-използвани за тази цел са маските и ампулите. Възможно е съчетаваните продукти да не са от една и съща серия, понякога дори е желателно, за да не се получи пренасищане.

МАСКИ ЗА КОСА (186)

Външната среда и термичната ибработка, на която често подлагаме косата си, я  изтощават и увреждат структурата на косъма. За да бъде поддържана здрава и витална е необходимо да се полагат допълнителни грижи за подхранване и хидратация.

От известно време се използват и запечатващи маски, които освен че действат директно, имат свойствата да удължават и максимизират ефекта от употребата на съпътстващи лосиони и ампули за коса.

Като превантивна терапия, маската трябва да се прилага веднъж в седмицата. При влошено състояние е небходима по-честа употреба.

Маските, които може да намерите са съобразение както с типа коса (суха, мазна, изтощена, боядисана), така и с търсен ефект (против пърхот, косопад).

 

 

АМПУЛИ ЗА КОСА (74)

Ампулите за коса са силно концентрирани лосиони за коса, чиято цел е ефективно ударно действие, тъй като действат в дълбочина. Неотменна част са от терапиите за коса и се използват в комбинация с други козметични или медицински продукти за оптимални резултати. Дават изключително добри резултати при косопад, пърхот и растеж на косата. Употребяват се и за интензивно подхранване и хидратация на силно изтощени коси.

СТИЛИЗАНТИ ЗА КОСА (229)

Искаш повече обем, блясък, по-добра фиксация и издъжливост на прическата, косата ти да бъде права по-дълго или просто да запазиш къдриците - това е мястото за теб.

За оформяне можете да използвате гел за коса, вакса, восък, пяна за коса, продукти за изправяне и начупване на косата.

Можете да намерите стилизанти за коса от марките TIGI, Alfaparf, Farmavita, Schwarzkopf, Loreal и други.

БОЯ ЗА КОСА (14)

Освежете оттенъка на цвета си или го променете напълно с нашите предложения за тряйна боя за коса. Открийте италианска боя за коса Алфапарф и улеснете боядисването на косата. Другото ни предложение е Echo боя за коса с екстракти от маслина, която подхранва косъма и го защитава по време на химичното въздействие върху косъма. 

КРИСТАЛИ ЗА КОСА (18)

Кристалите за коса се състоят основно от различни видове масла, които укрепват и защитават косъма. Маслата за коса оказват изключително благотворно влияние, поради различните си свойства, като и играят ролята на бустери, като подсилват действията на други продукти, консервират ги и запазват качествата им за по-дълго. Едни от най-използваните в козметичните продукти за коса са маслото от жожоба, арган, бадемово масло, авокадо и маслини.

Косата придобива естествена жизненост, обем, блясък и е подхранена е в дълбочина. Употребата им е един добър начин за поддържане на здрава и красива коса.

ГРИЖА ЗА КОСАТА (109)

В категорията ще намерите различни продуки за коса - от лосиони за косопад, против цъфтящи краища, финиши, до протеинови, реконструиращи спрейове и други. Марките са Ви добре познатите Label.M, Goldwell, Alfaparf, Loreal, Tigi, Wella Professionals, Farmavita и други. Изключително разнообразни продукти, които ще задоволят индивидуалните нужди на косата Ви.

КЪДРЕНЕ НА КОСА (10)

Улеснете къдренето в домашни условия или изберете продуктите, които да ползва фризьора Ви. Разгледайте нашите предложения и се възползввайте.

ТРАЙНО ИЗПРАВЯНЕ НА КОСА (5)

Ако Ви е писнало ежедневно да изправяте косата си, то продуктите за трайно изправяне са Вашето решение. Може да изпробвате изправяне на косата с кератин от Alfaparf или системата за професионално изправяне на Oyster Cosmetics.

«1»

Продукти

«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе