Филтри

Избери по

цена

20лв. - 60лв.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА

Facebook

 

АМПУЛИ ЗА КОСА

Ампулите за коса са силно концентрирани лосиони за коса, чиято цел е ефективно ударно действие, тъй като действат в дълбочина. Неотменна част са от терапиите за коса и се използват в комбинация с други козметични или медицински продукти за оптимални резултати. Дават изключително добри резултати при косопад, пърхот и растеж на косата. Употребяват се и за интензивно подхранване и хидратация на силно изтощени коси.

Суб категории

Ампули за изтощена коса (21)

Серумите и лосионите за изтощена коса възстановяват структурата на косъма и подхранват. Витамините и минералите, добавени към ампулите за коса, доставят енергия на скалпа. Възстановяват се дълбоките слоеве , както и плътността между кутикулата и кортекса на косъма. Косата е хидратирана, възстановена и подсилена. Действа в отлична комбинация с шампоан за изтощена коса.

Ампули за мазна коса (5)

Продуктите за мазна коса са създадени да премахват излишния себум и регулират секрецията на мастните жлези. Тук може да откриете ампули подходящи за лечение на остри форми на себорея. Дават добри резултати при употреба с шампоани за мазна коса.

Против пърхот (3)

Лосионите против пърхот предоставят активно действие. Те балансират скалпа и предотвратяват последваща поява на лющеща се кожа. Ефективната терапия вклюва използването на ампулите за коса и шампоан против пърхот.

Ампули против косопад (13)

Ампулите против кососпад са най-ефективното средство за лечение на косопад. Те действат интензивно и в дълбочина, така че да оздравят косъма и да го прикрепят по-здраво към скалпа. Действат срещу изтъняването на косъма и допълнително стимулират растежа. Не позволявайте с косопад да пада и вашето самочувствие. Приложете терапия против косопад, използвайки шампоан против косопад и ампули.

«1»

Продукти

«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе