BGN
 • USD
 • EUR
 • GBP
 • BGN
BG
NEW

ЦЕНА

12лв. - 47лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

Ампули за растеж на косата

Жените от малки си мечтаем за дълга коса като на Рапунцел, но за съжаление не всички са благословени с този дар. Това обаче не бива да Ви притеснява, защото вече съществуват много средства, с които можете да стимулирате бързия растеж на косата.

Ако искате обаче възможно най-ефективни и дълготрайни резултати се доверете на стимулиращите продукти за коса. Те са специално разработени, за да помогнат на косата да израства много по-бързо и по-здрава, мека и блестяща.

Ампулите за растеж на косата са най-ефекективното средство, за да се сдобиете с дълга и буйна грива възможно най-бързо. Освен, че ще засилят растежа, те ще се погрижат за цялостното здравословно състояние на косата. Могат да се използват самостоятелно или като допълващо средство в цялостната терапия за бърз растеж.

Основните натурални съставки, които ще срещнете в продуктите за по-бърз растеж на косата са:

 • Екстракт от Маслиново дърво
  Той подобрява микроциркулацията на скалпа и подсилва корените на косата, което от своя страна стимулира растежа.
 • Масло от Розмарин
  Освен, че стимулира растежа на косата, розмаринът е помощник в предотвратяването на косопада и се грижи за цялостното състояние на косата. Заздравява я и я прави по-устойчива.
 • Рициново масло
  Рициновото масло притежава силно антибактериално и противогъбично действие. Съдържа вещества, които укрепват и подхранват косата, стимулирайки нейния здравословен растеж.
 • Масло от Жожоба
  Маслото от Жожоба притежава свойството да затваря фоликулите, като по този начин запазва влагата в косъма и предпазва от изсушаване. Това е предпоставка за подобряване на здравословното състояние на косата и стимулиране на естествения й растеж.
 • Други често срещани съставки са: Бадемово масло, Коприва, Хмел, Кокосово масло, Хинин, масло от Авокадо, Алое вера и др.

Всички тези съставки вложени във формулите на продуктите, влияят изключително благоприятно за растежа на косата, като в същото време я подхранват, хидратират и възстановяват, а подхранената и овлажнена кожа и стимулираните корени осигуряват растежа на здрава коса с гъвкав, здрав и блестящ косъм.

Ампулите са изключително важни, за постигане на по-дълготрайни и ефективни резултати. В комбинация с шампоан за растеж, ще се радвате на дълга, мека и сияйна коса.

 

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

За да сте горди притежатели на дълга и гъста коса е нужно да полагате специални грижи за нея и интензивно да я стимулирате.

Първо ще Ви дадем няколко съвета как да се грижите правилно за Вашата коса:

 • Подстригвайте връхчетата по-често
  Нацъфтелите краища не позволяват на косата да расте толкова бързо, за това е хубаво по на 1-2 месеца да ги премахваме. Така косата става по-силна и жизнена и съответно започва да расте по-бързо.
 • Масажирайте скалпа
  Масажът на скалпа действа много стимулиращо на косата, като подобрява кръвообращението и увеличава притока на кръв към корените. Чрез масажа, косъмът сам си набавя необходимите му вещества за по-бърз растеж.
 • Намалете третирането на косата
  Прекомерната употреба на уреди за топлинна обработка и химическото третиране на косата, увреждат структурата на косъма и така забавят растежа. Ако все пак Ви се налага, задължително използвайте защитни продукти, които ще я предпазят от силно увреждане и накъсване.
 • Бъдете внимателни с разресванто на косата
  Агресивното разресване на косата е сериозна предпоставка за накъсване и увреждане на косата. Разресвайте внимателно и използвайте гребен с едри зъбчета или четка с естествен косъм. Ако косата Ви е много заплетена използвайте продукти за лесно разресване, които максимално ще Ви улеснят и ще предпазят косата.

Това са някои основни правила, които ако спазвате със сигурност не само ще ускорите растежа на косата, но и ще се погрижите за нейното здраве и красив външен вид.