Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • RON
Език
Меню
Профил
Език
Lenta NEW

ЦЕНА

11лв. - 194лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

ПОДХОДЯЩ ЗА

ТИП КОМПЛЕКТ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

Матиращи шампоани

Русата коса е страхотна, но изисква много грижи и внимание, това ще Ви потвърди всяка блондинка. Много е трудно да не се обърнеш след перфектно изглеждаща руса коса, но за да изглежда така, притежателката й със сигурност е положила много усилия.  

Русата коса се нуждае от специални и постоянни грижи, за да изглежда добре. Този цвят е един от най-капризните и трудни за поддържане. Колкото по-малко усилия се полагат за косата, когато тя вече е изрусена, толкова по-бързо ще се отрази това върху цялостния й вид, а именно ще изглежда суха, безжизнена, без обем и блясък.

Другото много омразно нещо на блондинките е косата да стане жълта. Причините за това могат да бъдат много, като например избор на грешен тон или лошо качество на боята. За това избирайте козметиката и боята за коса внимателно, особено ако се боядисвате в домашни условия. И все пак има шанс да премахнете жълтите тонове. Най-добрият начин да се отървете от жълтите оттенцъци са матиращите шампоани.

Започнете с внимателен избор на шампоан за руса коса. Най-добре е да избирате специализирани продукти, предпазващи русия цвят от измиване. Ако имате студен нюанс на русата коса, за вас са подходящи матиращите шампоани, които редуцират нежеланите жълтеникави оттенъци във вашата коса.

 

Филтри
«1 2»