BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
NEW

ЦЕНА

10лв. - 174лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

МАТИРАЩИ ШАМПОАНИ

Русата коса е страхотна, но изисква много грижи и внимание, това ще Ви потвърди всяка блондинка. Много е трудно да не се обърнеш след перфектно изглеждаща руса коса, но за да изглежда така, притежателката й със сигурност е положила много усилия.  

Русата коса се нуждае от специални и постоянни грижи, за да изглежда добре. Този цвят е един от най-капризните и трудни за поддържане. Колкото по-малко усилия се полагат за косата, когато тя вече е изрусена, толкова по-бързо ще се отрази това върху цялостния й вид, а именно ще изглежда суха, безжизнена, без обем и блясък.

Другото много омразно нещо на блондинките е косата да стане жълта. Причините за това могат да бъдат много, като например избор на грешен тон или лошо качество на боята. За това избирайте козметиката и боята за коса внимателно, особено ако се боядисвате в домашни условия. И все пак има шанс да премахнете жълтите тонове. Най-добрият начин да се отървете от жълтите оттенцъци са матиращите шампоани.

Започнете с внимателен избор на шампоан за руса коса. Най-добре е да избирате специализирани продукти, предпазващи русия цвят от измиване. Ако имате студен нюанс на русата коса, за вас са подходящи матиращите шампоани, които редуцират нежеланите жълтеникави оттенъци във вашата коса.

 

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Съставът на шампоана трябва да включва сребърни и лилави пигменти, които да неутрализират жълтите тонове. За да постигнете желания ефект, шампоанът трябва да бъде възможно най-активен и в същото време безопасен.

Важно е да гледате състава и да знаете, че съдържанието на водороден пероксид и амоняк не е основа за неутрализиране на жълтата сянка. Това е вреден химичен елемент, който влияе неблагоприятно на структурата на косата.

Матиращите шампоани са подходящ за сива, бяла и изрусена коса. Те са специално създадени, да:

  • премахват нежеланите жълти отенъци на русата коса
  • избистрят цвета
  • подчертаят студените нюанси

Шампоаните запазват цвета на косата за по-дълго, като нежно се грижат за косъма без да го утежняват. Хидратират изтощените руси коси и ги правят меки и блестящи.

Неутрализирайте жълтите тонове на русата, изсветлена и бяла коса и подсилете тоновете на сивата и бялата.

Не забравяйте обаче, че русата коса изисква цялостна грижа със специализирани продукти, които да поддържат красивия й оттенък, хидратират и придават неотразим блясък. Единствено матиращ шампоан няма да Ви е достатъчен за да запазите здравината на косата. Трябва често да я хидратирате със специални серуми, балсами и маски, които интензивно да се грижат за нейното здраве отвътре.

При нас ще откриете богата гама от професионални матиращи шампоани, някои от тях са с цветни пигменти- розово, лилаво, сребърно и др. Те ще се погрижат за Вашата коса, като освен, че ще я лишат от неприятните жълти тонове, ще я подхранят, ще й придадат блясък и ще запазят цвета на косата за по-дълго.

Разгледайте и другите ни предложения специално фокусирани за русите, изсветлени и сиви коси – серумът, балсамът и маската за коса са задължителни за светлите коси. За най-добри резултати избирайте продукти от една серия. Те ще дадат на косата всичко от което има нужна за да изглежда зашеметяващо.