Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • RON
Език
Меню
Профил
Език
Lenta NEW

ЦЕНА

7лв. - 24лв.

ТАРГЕТ ЗОНА

ТЯЛО ВИД ПРОДУКТ

Начало МАРКИ 8 продукт(и)

TattooMed

TattooMed® работи по разработването и внедряването на серия за грижа за татуировки от 2012 г. TattooMed® има високо ниво на опит във фармацевтичната област и разработването и внедряването на специфични за приложение препарати. В съчетание със страстта и любовта към татуировките, тази комбинация неизбежно доведе до "TattooMed" с цел: Перфектната линия за грижа за кожата за татуировки.

 

 

TattooMed® се фокусира върху качеството и високата стойност и отговаря на претенцията за медицинска грижа за кожата. При разработването на продуктите абсолютният фокус беше оптималната първоначална грижа за прясно татуирана кожа. Използвани са само най-висококачествените съставки и се избягват съставки с риск от алергии. Освен това, висок акцент беше поставен върху приложението и комфорта при носене. Продуктът се абсорбира бързо и предлага оптимално регулиране на влагата и хранителните вещества на кожата за подпомагане на естествения лечебен процес. Устойчивостта беше вторият важен фактор в развитието. Всички продукти са разработени на веганска основа и са тествани без тестване върху животни.

 

     

     С продуктите за последваща лазерна грижа от нашия онлайн магазин TattooMed вие давате на кожата си точно това, от което се нуждае след лазерни процедури.

 

Нивата L1 до L3 са оптимално адаптирани към променящите се фази на заздравяване на кожата ви след лазерни процедури.

 

 

Виж повече

 

 

 

 

 

 

 

 

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»
Виж още

Нови продукти

- ⭐ Оторизиран партньор 

- 100% оригинални продукти

- Доставка 1- 4 работни дни

- Безплатна доставка над 79лв

-----------------------------------------

Адрес: Пловдив, Околовръстен път 325

Тел: 0888877064

Работно време: пон-петък 8:30-17 ч

Най-продавани