Количка

0 артикула

Политика за защита на личните данни

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ. КОНФИДЕНЦИАЛНА ПОЛИТИКА НА Анжел-Е ООД


  • Съдържание на политиката за защита на личните данни

Фирма Анжел-Е ООД е регистрарана като администратор на лични данни с идентификационен номер: 412190.

Моля,прочетете внимателно нашата политика за съхранение на лични данни.Ако имате въпроси относно нашата политика за съхранение на лични данни,моля свържете се с нашия администратор.Ако не сте съгласни с някои от нашите условия,съдържащи се в политиката на личните данни,не препоръчваме ползването на сайта и не предоставяйте личните си данни.

  • КООРДИНАТИТЕ НА "Анжел-Е" ООД СА СЛЕДНИТЕ:

Седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ж.к. Марица Гардънс 18А

ЕИК: 202400543

Идентификационен номер по ЗДДС: BG202400543

Лице за контакт: Юри Лангаров

Телефон за контакти: 0888877064

E-mail: sales@angelcosmetics.bg


  • НАДЗОРНИ ОРГАНИ

Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,
тел.: (02) 940 20 46
факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg , kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6,
тел.: 02 / 980 25 24
факс: 02 / 988 42 18
гореща линия: 0700 111 22
Уеб сайт: https://kzp.bg/

  • Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на Анжел-Е ООД при ползване от него на уебсайта, както и на поправка на тези Лични данни.
  • Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни (включително избраните потребителско име и парола) да бъдат обработвани от Анжел-Е ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на Анжел-Е ООД.
  • Анжел-Е ООД изрично уведомява, че предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и/или промоционални цели.
  • Потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай, че не се ползва от вече регистриран потребител) и парола за достъп до всички услуги на www.angelcosmetics.bg , след като завърши процеса на регистрация.
  • В случай на загубване (забравяне) на паролата и изрично искане от страна на Потребителя, Анжел-Е ООД се задължава да изпрати нова такава на електронен адрес от регистрацията.
  • Всички доброволно предоставени от Потребителя данни и друга информация, необходима за идентификацията му в процеса на използване на уебсайта, се съхраняват, обработват и използват от Анжел-Е ООД за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на информацията или рекламата на продукти и услуги.


  • Цели на обработване на лични данни:

-За да изпратим поръчка от сайта ни към Вас са ни необходими данни за доставка.

-Известяване чрез e-mail за статуса на поръчката Ви.


  • Какви данни събираме и обработваме:

-Име и Фамилия

-Адрес за доставка

-Телефонен номер

-E-mail

-IP адрес

  • ΠОЛИТИКА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА БИСКВИТКИ

Taзи пoлитиĸa ce oтнacя дo биcĸвитĸи и yeб caйтoвe, пoддъpжaни oт Анжел-Е ООД c aдpec нa peгиcтpaция: гр. Пловдив, ж.к. Марица Гардънс 18А

Kaĸвo пpeдcтaвлявaт биcĸвитĸитe?

Биcĸвитĸитe ca фaйлoвe c инфopмaция, вĸлючвaщи нeoгpaничeнo тeĸcтoвo cъдъpжaниe, ĸoитo ce cъxpaнявaт в ĸoмпютpитe нa пoтpeбитeля c цeл пoдoбpявaнe paбoтaтa cъc cъoтвeтния yeб caйт. Teзи фaйлoвe пoзвoлявaт пoтpeбитeлят дa бъдe paзпoзнaт и yeб caйтът дa бъдe aдaптиpaн cпpямo нeгoвитe пpeдпoчитaния. Биcĸвитĸитe oбиĸнoвeнo cъдъpжaт имeтo нa yeб caйтa, ĸъм ĸoйтo пpинaдлeжaт, вpeмeтo, зa ĸoeтo ce cъxpaнявaт нa ĸoмпютъpa нa пoтpeбитeля, и yниĸaлeн нoмep.

Зa ĸaĸвo ce изпoлзвaт биcĸвитĸитe?

Биcĸвитĸитe ce изпoлзвaт зa aдaптиpaнe cъдъpжaниeтo нa yeб caйта ĸъм пpeдпoчитaниятa нa индивидyaлния пoтpeбитeл и oптимизиpaнe paбoтaтa c oпpeдeлeния yeб caйт. Изпoлзвaт ce oщe зa изгoтвянeтo нa aнoнимнa oбщa cтaтиcтиĸa, ĸoятo ни пoмaгa дa paзбepeм ĸaĸ пoтpeбитeлят paбoти c yeб caйтoвeтe, ĸoeтo пoмaгa зa пoдoбpявaнeтo нa тяxнaтa cтpyĸтypa и cъдъpжaниe, ĸaтo в cъщoтo вpeмe нямa дocтъп дo личнaтa пoтpeбитeлcĸa инфopмaция.

Kaĸви биcĸвитĸи изпoлзвaмe?

Изпoлзвaмe двa видa биcĸвитĸи – вpeмeнни и фиĸcиpaни. Πъpвитe ca вpeмeнни фaйлoвe, ĸoитo ce гeнepиpaт в ĸoмпютъpa нa пoтpeбитeля, дoĸaтo тoй нe излeзe oт yeб caйтa или нe зaтвopи дaдeнaтa aплиĸaция (yeб бpayзъp). Фиĸcиpaнитe фaйлoвe ocтaвaт в ĸoмпютъpa нa пoтpeбитeля зa вpeмe, oпpeдeлeнo в пapaмeтpитe нa биcĸвитĸитe, или дoĸaтo нe бъдaт изтpити pъчнo oт пoтpeбитeля.

Биcĸвитĸи, изпoлзвaни oт пapтньopи нa oпepaтop нa eдин yeбcaйт, вĸлючитeлнo бeз oгpaничeниe пoтpeбитeлитe нa yeбcaйтa, ca oбeĸт нa тexни coбcтвeни пoлитиĸи зa пoвepитeлнocт.

Cъдъpжaт ли биcĸвитĸитe личнa инфopмaция?

Личнaтa инфopмaция, ĸoятo ce aĸyмyлиpa чpeз биcĸвитĸитe, мoжe дa бъдe изпoлзвaнa caмo зa извъpшвaнe нa oпpeдeлeни oпepaции зa пoтpeбитeля. Taĸaвa инфopмaция ce ĸpиптиpa пo нaчин, ĸoйтo пpaви дocтъпa дo нeя oт нeoтopизиpaни лицa нeвъзмoжeн.

Изтpивaнe нa биcĸвитĸи

Πo пpaвилo aплиĸaциитe, изпoлзвaни зa cъpфиpaнe в yeб caйтoвe, пoзвoлявaт зaпaзвaнeтo нa биcĸвитĸи пo пoдpaзбиpaнe. Taзи нacтpoйĸa мoжe дa бъдe пpoмeнeнa тaĸa, чe aвтoмaтичнoтo зaпaмeтявaнe нa биcĸвитĸи дa бъдe блoĸиpaнo в yeб бpayзъpa или пoтpeбитeлят дa бъдe инфopмиpaн вceĸи път, пpeди биcĸвитĸитe дa бъдaт зaпaмeтeни нa ĸoмпютъpa. Дeтaйлнa инфopмaция зa paзличнитe нaчини зa paбoтa c биcĸвитĸи мoжe дa бъдe oтĸpитa в нacтpoйĸитe нa aплиĸaциятa yeб бpayзъpa.

Oгpaничaвaнeтo нa биcĸвитĸитe мoжe дa ce oтpaзи нa няĸoи фyнĸциoнaлнocти нa yeб caйтa.

  • GDPR срокове за съхранение на лични данни

Изоставени и постоянни колички се заличават след: 90 дни (Ще се анонимизират* (заличат) следните полета: ID на клиент, Име, Име на компания, IP адрес и всички клиентски полета.)

Списъци с желания се заличават след: 90 дни (Ще се анонимизират* (заличат) следните полета: ID на клиент, Имейл, Име и IP адрес.)

Клиенти се заличват след (спрямо последно влизане):     730 дни (Ще се анонимизират* (заличат) следните полета: Имейл на клиент, Име, Име на компания, Адреси, Телефон, Факс, ДДС и данъчна информация, ЕГН, Банкова сметка.)

Поръчки се заличават след:    730 дни (Ще се анонимизират* (заличат) следните полета: ID на клиент, IP адрес, Имейл, Име, Име на компания, Адреси, Телефон, Факс, ДДС и данъчна информация, ЕГН, Банкова сметка, Условия в поръчки, Специални инструкции в поръчки.)

*Анонимизиране означава, че всяко текстово поле съдържащо лични данни ще бъде заменено с "GDPR-ДД-ММ-ГГГГ", където ДД-ММ-ГГГГ е настоящата дата. ID-та и IP адреси ще бъдат изтрити.


  • Права на потребителите:

-Потребителите  на www.angelcosmetics.bg следните права след регистриране в нашия онлайн магазин и предоставяне на личните си данни:

Право на достъп на потребителите до отнасящите се за тях данни;

Право на коригиране;

Право на изтриване (право „да бъдеш забравен“);

Право на ограничаване на обработването;

Право на преносимост на данните;

Право на уведомяване за нарушение на сигурността на личните данни;

Право на защита по съдебен и административен ред  (право на подаване на жалба до надзорен орган;  право на ефективна съдебна защита срещу надзорен орган; право на ефективна съдебна защита срещу администратор или обработващ лични данни);

Право на обезщетение за претърпени вреди;

Право на оттеглянето на съгласието по всяко време, без да се засяга законосъобразността на обработването въз основа на съгласие, което е дадено, преди то да бъде оттеглено.