BGN
 • USD
 • EUR
 • AUD
 • BRL
 • GBP
 • BGN
 • CAD
 • CNY
 • HRK
 • CZK
 • DKK
 • HKD
 • HUF
 • INR
 • ISK
 • IDR
 • MYR
 • MXN
 • NZD
 • NOK
 • PHP
 • PLN
 • RON
 • RUB
 • SGD
 • ZAR
 • KRW
 • SEK
 • CHF
 • THB
 • TRY
 • JPY
 • AED
 • EGP
 • MDL
 • RSD
 • UAH
BG
НачалоМарки

Марки

«1»
Alfaparf Milano

Alfaparf Milano

ALFAPARF е италианска професионална козметика за коса, която разчита на продукти от последно поколение, които да задоволят нуждите на всяка коса, а и изискванията на фризьорите за постигане на перфектна визия. Качеството и успешната продуктова диверсификация се дължи на тясното сътрудничество със специалисти от цял свят, както и множество усилени проучвания. Благодарение на упорития си труд и желанието за постигане на перфектни резултати със своите продукти за коса, Alfaparf Milano днес е сред лидерите в козметиката за коса както в Италия, така и в целия свят.

продукти
Aura
продукти
Avia
продукти
B.U.
продукти
Baxter

Baxter

Baxter е италианска козметика за коса, произвеждана от компанията с 20-годишен опит в производството на козметика - Punti di Vista. Най-предпочитаният продукт от линията е маската за коса с чесън.
продукти
Bes

Bes

BES Beauty & Science е италианска козметична компания, специализирала се в производството на професионални продукти за коса над 50 години. Стратегията на бранда е да създава продукти, които напълно да отговорят на потребностите на клиента. Осигурява се практическо запознаване с продуктите и обучение за работа с тях в своята академия, която е една от най-големите и модерно оборудвани в цяла Италия. Арт директор е небезивестния топ стилист Саверио Палма. BES залага на различни продуктови линии, които обхващат колористика, стилизанти, грижа за коса и специфично лечение за коса. Продуктовото многообразие със сигурност ще задоволи изисквания за качество на фризьорите и клиентите.

продукти
Biopharma

Biopharma

Biopharma е българска козметична компания, създаваща продукти и за международния пазар. Мото на компанията е, че красивата коса е здравата коса, а за постигането и са необходими адекватни и качествени грижи. Приоритет са иновативните продукти за коса, създадени със съвременните и качествени суровини и технологии.

продукти
Catrice

Catrice

Както всички страхотни истории, и историята на Catrice започва с група безстрашни жени на мисия: да докажем, че е възможно да се създаде иновативна марка за грим, испириран от лукса, но на отлични цени. Основана от Кристина Остер-Даум, Catrice за първи път отвaрq вратите си в Германия през 2004 г. и оттогава постоянно се разраства глобално. Това доказава нещо, което винаги сме знаели - дамите навсякъде жадуват за висококачествен грим на цени, които имат смисъл.

продукти
Dove
продукти
Edelstein

Edelstein

Edelstein е професионална италианска козметика за коса. Компанията се фокусира в създаването на модерни, но и тясно специализирани продукти за коса, които да отговарят на променящите се и развиващи изисквания на своите клиенти. Edelstein се появява на пазара през далечната 1949.

продукти
Elea
продукти
Elode
продукти
Essie
продукти
FarmaVita

FarmaVita

FARMAVITA е италианска козметична компания, която разработва професионална продукти за коса вече над 30 години. Непрекъснатите изследвания и проучвания, прецизният подбор на качествени суровини и ефективни съставки, използването на най-съвременна технология, позволяват на Farmavita да създава висококачествени и иновативни продукти, които да улесняват и повишават професионализма на своите клиенти.
продукти
Gosh Copenhagen

Gosh Copenhagen

GOSH COPENHAGEN е иновативна компания за козметика, продукти за тяло и аромати със седалище в Дания. Основана през 1945 г. като фармацевтична компания, GOSH COPENHAGEN бързо се премества в козметичната индустрия. В момента продуктите на GOSH COPENHAGEN се продават в повече от 80 страни по целия свят. GOSH COPENHAGEN предлага богат избор от продукти в различни категории: козметика, аромати, грижа за косата, грижа за лицето, грижа за тялото и фармацевтични продукти. 

продукти
Himalaya

Himalaya

Продукти, създадени в съответствие с основните принципи на Аюрведа – древна наука за здравето и природосъобразния начин на живот. Счита се за най-древната лечебна система в света, практикувана в продължение на повече от 5000 години. Думата Аюрведа означава „наука за живота“ и произлиза от санскрит. „Ayur“означава „живот“, а „veda“ – „знание“. За подбора на билките, използвани в нашите продукти, ние черпим знания от древните аюрведически текстове, след което ги подлагаме на обстойни научни изследвания. По този начин, създаваме съвременни продукти, основани на баланса между природата и най-новите научни открития с цел да сте здрави, да се чувствате добре и да изглеждате чудесно. Докосване до Himalaya Herbals Всички продукти от серията Himalaya Herbals са създадени след задълбочени научни изследвания. От 1930 година компанията се фокусира върху разработването на безопасни и ефективни билкови продукти, които помагат на хората да са по-здрави, пълноценни и красиви. Всеки продукт преминава през научни изследвания, всяка билка използвана в нашите продукти е индивидуално проучена и тествана. Ние не тестваме продуктите си върху животни. Можете да бъдете сигурни в това, благодарение на знака „No animal testing“, обозначен върху всеки наш продукт. С помощта на повече от 2000 служители и екип от 100 учени, Himalaya Herbals спечели доверието и любовта на потребителите в над 76 страни, които разчитат на продуктите й за поддържане надобро здраве и самочувствие.Науката за живота Аюрведа представлява система за профилактика и дълголетие. Основните средства с които си служи са билки, подправки, храни, масла, есенции, скъпоценни камъни и цветове. Методите, които използва са диета, билколечение, промени в начина на живот, детоксикация на организма с втриване в тялото на билкови масла, парни сауни с билкови отвари, лечебни вани, йога, дихателни упражнения, мантри, медитация. Аюрведичните практики спомагат за възстановяването на баланса и хармонията на всеки индивид. Продуктите на Himalaya Drug Co и Charak Pharmaceuticals са създадени по рецепти на Аюрведа.

продукти
Iroha

Iroha

ПРАКТИЧНИ, УДОБНИ И ИНОВАТИВНИ МАСКИ!

Хидратиращи и подмладяващи tissue маски за лице. Подхранващи и омекотяващи маски за ръце, под формата на ръкавици. Освежаващи, ексфолиращи и омекотяващи маски за крака, под формата на чорапи. Алтернатива на познатите крем-маски!

Различна форма, лесно приложение, бърз ефект!

продукти
IsisPharma

IsisPharma

ISISPHARMA е с тясно свързана с египетската митология и взаимства научната си концепция от нея
В египетската митология хората са се опитвали да символизират и разбират принципите, ръководещи цикъла на живота, смъртта, и възкресението. Древноегипетската богиня Изида (Изис) представлява и символизира волята, и търсенето на истината. В човешкото тяло един жизненоважен орган има уникалната естествена способност да се регенерира и така да поддържа непрекъснато своя структурен и функционален баланс: кожата
продукти
Kent
продукти
Kiss
продукти
M.Asam

M.Asam

История на успеха За семейство Асам здравето и красотата са половинвековна традиция. През 1963 г. Ингрид и Ерих Асам основават своята фирма за производство на козметични продукти, в които се срещат традиционната билкова медицина и съвременните промишлени технологии. Успоредно с това те непрекъснато се интересуват от последните научни открития и новите тенденции в козметологията. Особено внимание посвещават на гроздето като безценен източник на високоефективни натурални съставки с мощно противостареещо действие. В началото на осемдесетте години на миналия век сред лозята на фамилия Асам в т.нар. Южен винен маршрут (Südliche Weinstrassе, Landau in der Pfalz) започва да работи първата в Германия фабрика за добив на ценни екстракти и иновативни съставки, извлечени от семките, пулпа, люспите и филизите на бяло и червено грозде. Става дума основно за студенопресовано масло от гроздови семки, резвератрол (рядко срещан в природата полифенол с несравнима антиоксидантна активност), олигопроантоцианидин (или накратко ОПС, отличен антиейдж агент) и клетъчна вода от грозде. Следват десет години детайлни изследвания върху козметичния и антиейдж потенциал на всяка от тези съставки. Резултатите, потвърдени от изтъкнати дерматолози, са повече от убедителни. Така през 2000 г. се появява луксозната козметична линия M.Asam - създадена, за да дарява красота от силата на гроздето. „М“ като Маркус... и Мириям За Маркус Асам козметиката и красотата са не само семеен бизнес, но и лична мисия. Завършва магистратура по бизнес администраниция и в продължение на три години работи като корпоративен консултант за KPMG. След това се присъединява към семейната компания и се посвещава на голямата си страст – да създаде своя иновативна концепция за грижа за кожата. От самото начало до него в това начинание е съпругата му Мириям. Тя е юрист по образование и има солиден опит като телевизионен продуцент в най-големите телемаркетинг канали в Германия. Креативна и енергична, вдъхновена и вдъхновяваща, тя е в основата на идеите, които екипът на М.Асам, съставен от изтъкнати дерматолози, химици и продуктови мениджъри, превръща в реалност. Първата серия от уникални козметични продукти на М.Асам - VINO GOLD – е създадена през 2000 г . Ядрото на серията е Day and Night Сream, от който до момента са продадени над 3 млн. броя! Пазарният успех на M.Asam изглежда сякаш предопределен. Още с първите си появи в изключително популярните в Германия и Англия канали за телемаркетинг Мириям и Маркус Асам печелят хиляди верни почитатели. Винаги усмихнати и завладяващи с естествен чар, двамата с гордост и отговорност застават до своите собствени продукти. С което всъщност се превръщат в техните възможно най-убедителни рекламни лица. Днес Мириям и Маркус разпределят времето си между Мюнхен и Маями, Флорида, където също дистрибутират своята козметична линия. Продуктите им се продават много успешно в Германия, Австрия, Швейцария, Италия, Франция, Турция, САЩ и Канада. Ефективност, качество, безопасност M.Asam е уникална козметична марка, чиито формули съчетават ценни растителни съставки и иновативни високотехнологични компоненти. Изключителната антиейдж ефективност на тези продукти се дължи преди всичко на уникалните съставки от грозде, детайлно изследвани в лабораториите на M.Asam и реномирани институти по дерматология. M.Asam продължава добрата стара традиция да осигурява безкомпромисно качество на своите продукти по категорично доказаната през годините практика на семейната компания: „Ние правим всичко на едно място, в собствената ни фабрика – от извличането на най-модерните козметични компоненти, резултат от дългогодишните ни проучвания, през създаването на иновативните формули, до производството и опаковането на готовия продукт. По този начин нашите продукти с печат „Произведено в Германия“ отговарят на най-високите изисквания за качество и безопасност“.

продукти
Magy
продукти
Maternea

Maternea

Специализирана грижа за кожата през бременността и след раждането

 

Експертизата на Лавена в създаването на продукти с хипоалергенни и безвредни за кожата на бебето съставки е стабилна основа за развитието ни към производство на специализирани козметични продукти предназначени за кожата на бременни жени и кърмачки.

Ефективните и добре балансирани формули на продуктите съчетават в себе си естествени съставки, натурални масла, витамини и активни биотехнологични комплекси, без алергенни компоненти.

продукти
My Rose

My Rose

My Rose е натурална козметика, предназначена за ежедневна грижа за кожата с ценен екстракт от българска Rosa Damascena.

продукти
Pfb Vanish

Pfb Vanish

Проблемът подкожни косми

Врастналите косми или т.нар. подкожни косми, са неприятно и дразнещо явление, което засяга мъже и жени. То може да предизвика белези и петна по кожата. От гледна точка на дерматологията и общото здраве, състоянието не представляват сериозен здравословен проблем и рядко води до усложнения, но за потърпевшите проблемът подкожни косми е достатъчно сериозен и изискващ адекватни действия казус. Това кожно състояние е резултат на бръснене и носи медицинското название pseudofolliculitis barbae, когато е локализирано по брадата на мъжете.

                                                                                                                       подкожни косми проблеми

Какви симптоми са на лице при наличие на подкожни косми?

 • възпаление в засегната област под формата на малки зачервени подутини. В центъра на подутината, под повърхността на кожата, може да прозира едва забележим извит косъм.
 • подуване придружено от лека болезненост, сърбеж в засегнатия участък, както и образуване на гной.

Симптомите при подкожни косми могат да имитират други кожни заболявания, като кератозис пиларис. Това състояние засяга кожата в областта на мишниците, бедрата и някои други части на тялото и е резултат на забавяне излющването на мъртвите клетки от повърхността на кожата и задържането им в космените фоликули.

продукти
Rolland

Rolland

Концепцията на фирма Rolland Bologna е изцяло вдъхновена и подчинена на опазването на околната среда – от продукта до опаковките и целия производствен процес. Екипът вярва, че бидейки отговорни, ние бихме могли да намалим замърсяването на околната среда, да подобрим живота си, както нашия, така и то­зи на нашите салони партньори, нашите клиен­ти. В продуктовите линии са използвани еколо­гично чисти продукти, както с италиански, така и с международен произход. Посредством закупуването на такива суровини се поддържа икономическото развитие на най­-бедните страни в света. Днес пред нас се отваря нов хоризонт – биодинамиката. Тя е не само метод на отглеждане на различни растения, но и начин на живот. Чрез нея природата се сдобива с по-­плодородна земя, от която се извличат по­-висококачествени активни съставки, които се използват в козметичната индустрия.
продукти
Str8
продукти
Taft
продукти
TattooMed

TattooMed

Специализирани продукти за татуировки.
Специализирани продукти за перманентен грим.

продукти
Veet
продукти
Vinove

Vinove

ПРЕМИУМ ЛИНИЯТА НА ПАРФЮМИ VINOVE. МОДЕРНИ, СТИЛНИ И ЕЛЕГАНТНИ. ПРОВЕРЕТЕ КОЙ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС.

Автомобилните парфюми VINOVE ароматизират до 90 дни. Дискретният аромат се освобождава, бавно благодарение на концентрирани ароматни есенции и високотехнологични полимери, използвани като носители на аромати.

продукти
Бочко

Бочко

Вече повече от 20 години споделяме с вас, мами, най-прекрасната част от живота – посрещането на бебето и всеотдайната грижа за неговото порастване. Благодарим ви, че ни правите част от това неповторимо преживяване, наречено родителство. Вашето доверие ни мотивира и вдъхновява да продължаваме да създаваме качествени продукти, които ви помагат в грижите за вашите слънчица всеки ден. 
Както мъниците растат заедно с Бочко, така и той порасна с тях.
Макар да се е променил много от своето начало досега, има нещо, което си остава същото – желанието да бъде ваш верен приятел в израстването и грижите за вашите малки или вече пораснали съкровища.От първите дни на бебчето, през забавното му превръщане в детенце, а после и в палав малчуган, Бочко е винаги до вас. И защото за приятелите си правим най-доброто, на което сме способни, вложихме дългогодишното си познание за билките и деликатните съставки в нашите продукти, за да може мама да е спокойна, а мъничето да расте щастливо!
продукти