Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • RON
Език
Меню
Профил
Език
Lenta NEW

ЦЕНА

3лв. - 465лв.

ТИП КОЖА

ТАРГЕТИРАН КОЖЕН ПРОБЛЕМ

ТИП ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

ТАРГЕТ ЗОНА

ПОДХОДЯЩ ЗА

ТИП КОМПЛЕКТ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ДНЕВНА / НОЩНА ГРИЖА

ТИП УРЕД

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

Начало 1594 продукт(и)

ТЕРАПИЯ ЗА КОСА

Комплексната грижа за косата е изключително важна, ако искате да постигнете трайни и безупречни резултати. Ако косата Ви изисква интензивна грижа, то не е достатъчно да използвате само добър шампоан и маска – за Вас сме подбрали качествени продукти за цялостна терапия на косата.

Вече съществуват много терапии за коса и за нейните специфики и нужди. Този тип поддържане на косата е много важно за нейното здраве и безупречен външен вид.

Предлагаме Ви и богата гама от ампули за коса, които са верен спътник в борбата с хронични проблеми на косата и скалпа. Това са концентрирани продукти, които действат в дълбочина и отстраняват проблема, като в същото време предотвратяват повторната му поява.

Съчетанието на шампоан, маска и допълващи средства като лосион, спрей или ампули за коса Ви осигурява сигурни резултати, че ще се справите с проблемите на Вашата коса и скалп.

Изберете най-подходящите продукти за Вашата коса и я превърнете в истински сияен диамант. Косата Ви има нужда от подхранване, изглаждане или възстановяване? Не се колебайте, а разгледайте нашите продукти и й подарете това, което заслужава.

Филтри
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»