Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • GBP
 • BGN
 • RON
Език
Меню
Профил
Език
Lenta NEW

ЦЕНА

4лв. - 126лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

За изтощена коса

Редица са факторите, които могат да направят косата суха и изтощена. Малък процент от хората са генетично предразположени към суха коса. Обикновено ние сами изтощаваме и правим косата си суха, както и неблагоприятните външни влияния спомагат доста за това. Факторите за увреждането и изсушаването на косата могат да бъдат от различно естество. Ето най-често срещаните причинители, които увреждат и изтощават косата и няколко малки съвета, как да ги предотвратим:

 • Неблагоприятните атмосферни влияния
  Това е много често срещана причина за увреждане и изтощаване на косата. Слънцето е доста агресивно към косата и може да й нанесе много щети. По тази причина Ви препоръчваме да използвате продукти, които имат UV или друг тип защита, която предпазва косъма от увреждане.
 • Химическо третиране и прекомерна употреба на уреди за топлинна обработка.
  Цялото това третиране на косата я изтощава, дехидратира и уврежда. Намалете употребата на уредите за сметка на продукти, които ще свършат същата работа или ако все пак не можете да се откажете от тях, използвайте термозащитни продукти преди да използвате уреда.

Каквито и да са причините за изтощената и суха коса е необходимо да се полагат специални грижи за нея. Комплексната терапия, ще върне повяхналата, изтощена и увредена коса към живота.

Ампулите са допълваща терапия към цялостната грижа за изтощената коса. За да имате коса, която изглежда перфектна отвън и е здрава отвътре, трябва да приложите комплексна грижа, която включва шампоан, балсам или маска и ампули за изтощена коса.

 

Филтри
«1»