Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • RON
Език
BG
Меню
Профил
Език
Lenta NEW

ЦЕНА

7лв. - 224лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

Маски за суха коса

Сухата коса е истински кошмар, тъй като изглежда повяхнала, изтощена, увредена и в нея няма нищо сексапилно. За съжаление тя е доста често срещано явление, НО има спасение. Не е толкова трудно да възвърнете жизнеността и здравия вид на косата си, стига да полагате правилните грижи за нея.

Всяка коса има нужда от хидратиране и подхранване от време на време, но за сухата коса това е задължително да се прави поне веднъж в седмицата. Маските за суха коса интензивно ще хидратират и подхранят сухата и изтощена коса, като я върнат към живот и я превърнат в еластична, жизнена, здрава и прекрасна. Те действат дълбоко в структурата на косъма и я предпазват от изсушаване и накъсване.

Върнете здравината и влагата в косъма и забравете за сухата като метла коса и накъсаните и цъфнали краища. Косата е витализирана и жизнена отново, а косъмът еластичен и хидратиран в дълбочина.
В комбинация с шампоан за суха коса, копринената гладкост и мекота са гарантирани.

При нас ще откриете шампоани, балсами и маски за суха коса, които ще се погрижат за Вашата коса в дълбочина и ще я накарат да заживее нов живот – красива, блястяща и подхранена.

Филтри
«1 2 3»