Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • RON
Език
BG
Меню
Профил
Език
Lenta NEW

ЦЕНА

3лв. - 118лв.

ТИП КОЖА

ТАРГЕТИРАН КОЖЕН ПРОБЛЕМ

ТИП ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ

ТАРГЕТ ЗОНА

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

СЛЪНЦЕЗАЩИТА

ДНЕВНА / НОЩНА ГРИЖА

% ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ

ХИДРАТИРАЩИ МАСКИ ЗА ЛИЦЕ

Ключът към младостта на кожата е в нейната хидратация. За хидратирането на кожата възраст няма. Всяка кожа има нужда да бъде хидратирана - разбира се, интензитета и времевият интервал при различните възрасти и типове кожа е различен.

 

Всички сме наясно, че кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Около 70% от него е съставен от вода. Без вода, клетките в кожата не могат да функционират нормално и това води до появата на бръчки, пигментни петна, зачервявания, а ако е прекалено дехидратирана, може да доведе и до по-сериозни проблеми като алергии, напукване, лющене и др. Освен това, сухата кожа не изглежда естетически добре, не позволява да се нанася гримът равномерно и изглежда меко казано..грозно. Ето защо хидратирането е толкова важно за кожата, без значение дали сте на 20 или 50 години.

 

Много е важно да уточним също, че мазната кожа също има нужда от хидратация. Това е така, защото дехидратирането на кожата е моментен процес, който може да се появи при абсолютно всеки тип кожа, поради различни причини. Разбира се, когато избирате продукти за хидратиране, трябва да се съобразите с типа кожа, който притежавате.

 

Филтри
«1 2»