Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • RON
Език
Меню
Профил
Език
Lenta NEW

ЦЕНА

10лв. - 64лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

Вакси и помади

Блясък или матиране, структура и дефиниция - това са само част от ефектите, които можете да постигнете, използвайки вакса за коса. Вижте кой продукт съответства на стила Ви и не се колебайте да експериментирате. Създайте Вашата перфектна визия само с няколко нанасяния.

Ваксата за коса е стилизиращ продукт, който се използва за фиксиране или създаване на прически, които издържат дълго. Освен, че перфектно ще оформи косата Ви, тя ще й придаде блясък и обем. За разлика от гела и пяната за коса, ваксата оставя косата жизнена и еластична, а не я втвърдява.

Тя е силно фиксиращо средство, което укротява непокорната коса и я прави блестяща и със страхотен естествен обем. В следствие на това, че прави косата много гъвкава,  улеснява оформянето ѝ в най-различни прически, в зависимост от Вашето желание.

Освен всичко останало, ваксата спомага за овлажняване на косата и е перфектно средство за предварително оформяне на косата. Качествените вакси съдържат съставки, които правят косата бляскава, борят се със сухотата и защитават косата от накъсване.

 

Филтри
«1 2 3»