Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • RON
Език
BG
Меню
Профил
Език
Lenta NEW

ЦЕНА

7лв. - 224лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

Маски за изтощена коса

Имате нацъфтели връхчета, косата Ви губи блясъка и елатичността си, трудно я разсресвате и расте все по-бавно? Това са само малка част от неприятностите, които спохождат изтощената коса. За съжаление това явление трудно би могло да бъде предотвратено, имайки предвид причинителите му / прекомерна употреба на топлинни уреди, неблагоприятни атмосферни влияния, често химическо третиране и др./, но ако полагате правилни и навременни грижи – това е възможно.

Косата е най-красивият аксесоар за всеки било то мъж или жена. Тя може както да повдигне самочувствието Ви, така и да го срине. Не позволявайте на изтощената и повяхнала коса да влияе на самоувереността Ви, като се грижите добре за нея.

За да възвърне косата здравия си и красив вид е задължително да използвате освен подходящ шампоан и допълнителни продукти - маска за коса, ампули, серуми и др. Маската е интензивна терапия за косата, която подхранва в дълбочина, хидратира и регенерира косата.

Препоръчително е маската за коса да се използва не повече от 1-2 пъти в седмицата, тъй като това е силно концентриран продукт, които се задържа по повърхността на косъма и при прекомерна употреба, може да се наслои и да утежни косата.

 

Филтри
«1 2 3 4»