Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • RON
Език
BG
Меню
Профил
Език
Lenta NEW

ЦЕНА

8лв. - 205лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

ПОДХОДЯЩ ЗА

ТИП КОМПЛЕКТ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

Боядисана коса

Всяка жена иска да има перфектен цвят на косата. Боядисването на косата обаче е доста агресивна химическа процедура, която уврежда косъма. Спокойно, не е нужно да се отказвате от това удоволствие, за да запазите косата си здрава и красива.

Ако полагате нужните грижи за боядисаната си коса, можете да предотвратите нежеланите реакции от боядисването.  Необходима е нежна грижа, която да почисти, възстанови и подхрани косъма в дълбочина и същевременно да запази интензитета и наситеността на цвета.

За да бъде боядисаната коса по-дълго сияйна и с перфектен цвят, изисква употреба на специални продукти, които да запазят цвета от преждевременно избледняване, както и да хидратират и да придават жизненост на косата.

Боядисването е само част от поддържането на хубава прическа, косата се нуждае също от подхранване, укрепване и запазване на цвета.

За да запазите косата си жизнена и блестяща, използвайте шампоани, балсами, маски и стилизиращи продукти за боядисана коса. Те не само ще запазят здравината и жизнеността на косата, но й ще поддържат цвета интензивен за по-дълго време. Стилизиращите продукти за коса също е препоръчително да са предназначени за боядисана коса, защото в противен случай могат да повлияят много неблагоприятно върху косъма /да го изтощят, накъсат и т.н/ .

 

Филтри
«1 2 3 4»