Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • RON
Език
BG
Меню
Профил
Език
Lenta NEW

ЦЕНА

9лв. - 92лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

ПОДХОДЯЩ ЗА

ТИП КОМПЛЕКТ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

Къдрава коса

Естествено къдравата коса е пленителна и завладяваща, но се нуждае от специални грижи, за да запази формата и еластичността на къдриците в перфектно състояние. Освен това къдравата коса обикновено е доста по-суха, което я прави и значително по-чувствителна и уязвима.

Шампоаните предназначени за къдрава коса са задължителни, ако искате да поддържате къдравата си коса здрава и с перфектна форма на всеки един кичур. Шампоанът за къдрава коса едновременно подхравна косата и я подчертава, така че да съберете всички погледи. Те хидратират и овлажняват косъма в дълбочина. За да подсилите ефекта на шампоана и да го задържите за по-дълго време, може да използвате допълнително стилизиращи продукти за къдрава коса.

За Вас сме подбрали висококачествени професионални продукти, които ще укротят инече своенравната къдрава коса. Защото знаем колко важно е за къдрокоските, косата да изглежда перфектно.

При нас можете да откриете широка гама продукти за къдрава коса, които ще се погрижат къдриците винаги да изглеждат перфектно, а косата да е здрава, подхранена и хидратирана в дълбочина. Не правете компромис с качеството на продуктите – избирайте за Вашата коса винаги най-доброро и тя ще Ви се отплати, като привлече всички погледи към вас и Ви направи самоуверени и очарователни

Филтри
«1 2»