BGN
 • USD
 • EUR
 • GBP
 • BGN
NEW

ЦЕНА

11лв. - 218лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

ПОДХОДЯЩ ЗА

ТИП КОМПЛЕКТ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

АМПУЛИ ЗА КОСА

Любимият ни продукт, що се отнася до интензивна терапия за косата!

Тези малки концентрирани капсули са най-ефикасният и сигурен начин да се отървете от силно изразените проблеми свързани с косата и скалпа. Те са предназначени за интензивна грижа и дълбоко възстановяване.

Ампулите могат да бъдат предназначени за различни проблеми, касаещи скалпа и косата. Някои основни терапии, които можете да откриете при нас са:

 • Ампули за изтощена коса

Ефективно се борят с изтощената и увредена коса, като я възстановяват напълно и й дават нов живот.

 • Ампули за себорея

Себореята е свързана с нарушено отделяне на мастна секреция на кожата.
Ампулите активно се борят да предотвратят този процес и да регулират нивото на отделяне на себум. При правилна грижа, можете завинаги да се отървете от този проблем.

 • Ампули против пърхот

Пърхотът е неприятен кожен проблем, който може да бъде много смущаващ, за това е добре да му обърнем внимание на време.
Ампулите против пърхот в комбинация с шампоан и маска, не само ще премахнат пърхота, но и няма да му позволят да се завърне отново.

 • Ампули против косопад
  Косопадът е често срещано явление, както при жените, така и при мъжете. Той може да бъде породен от редица причини, може да е постоянен или сезонен. И в двата случая трябва да предприемете мерки за предотвратяването му. Ампулите против косопад са изключително ефективни, особено ако са в комбинация с шампоан и маска.
 • Ампули за растеж на косата
  Ако добавите в грижата за косата си и ампулите за растеж на косата със сигурност ще ускорите процеса на възобновяване на нова и по-здрава коса. Ампулите освен, че ще забързат растежа на косата, ще предотвратят косопада, ако има наличие на такъв.

 

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»

Ампулите са допълващ продукт към цялостната терапия за коса. Те са изключително важна стъпка за постигане на перфектен външен вид на косата и трайно укрепване на нейното здраве. Те също така ще придадат на косата обем, блясък и ще решат проблема с цъфтежа и накъсването на връхчетата, като в същото ще направят косата по-покорна. Ампулите много често съдържат протеини, витамини, минерали, натурални масла, плодови киселини, растителни екстракти и укрепващи, възстановяващи и подхранващи компоненти.

Ампулите са перфектният способ за да подхраните, възстановите и укрепите косата, като така тя ще стане по-здрава, устойчива и красива . Правят косата мека и блестяща, предотвратяват цъфтежите и накъсването, борят се с проблемите на скалпа и подпомагат растежа на косата.

Ампулите са изключително важни при проблеми с косата и скалпа, независимо дали те са свързани с косопад, пърхот, мазни корени или изтъняване. Те са концентриран продукт, който действа интензивно във всяка терапия за коса, като спомага за по-бързото, надеждно и трайно решаване на съответния проблем.

Вече можете да постигнете професионални резултати у дома.

При нас ще откриете специално селектирани продукти за всеки проблем свързан със скалпа и косата. Страхотни допълващи продукти към основната грижа, които ще бъдат черешката на тортата в грижата за този прекрасен аксесоар, които притежаваме – косата. Подарете на косата си най-добрата грижа. Превърнете я в уникално бижу, което ще Ви радва всеки път, в които се погледнете в огледалото.