BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
BG
NEW

ЦЕНА

3лв. - 92лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

За всеки тип коса

Качественото почистване на косата е основната и най-важна стъпка, за да сте притежатели на здрава и красива коса. Изборът на подходящ шампоан е от огромно значение, за да получите най-добри резултати.

Основната цел на шампоаните е винаги да измиват косата заедно със скалпа, поради тази причина във формулите им са включени основни компоненти за бързо, качествено и ефективно отмиване. Активните съставки вложени във формулите на продуктите са от изключително значение за тяхното качество и вида коса и проблеми, за които са предназначени.

 

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Шампоанът трябва да се избира спрямо състоянието на скалпа, а балсамът или маската – спрямо състоянието на косата.

Знаем, че мирисът на един шампоан може много да Ви впечатли и да Ви се прииска да го купите само заради това, но това не е най-подходящото решение. Приятният аромат в никакъв случай не е свързан с добро качество на продукта. Избирайте шампоанът главно спрямо неговите съставки вложени във формулата.

Задачата на всеки шампоан е да измива в дълбочина косата и кожата на главата. Основни действащи компоненти са детергенти, познати и като повърхностно-активни вещества. Миещите свойства на детергентите определят качеството на шампоана. Концентрацията им е различна – в продуктите за мазна коса е по-висока, в продуктите за суха – по-ниска.

Шампоаните се използват, не само да измиват косата, но и да подобряват нейният вид и да я заздравяват. За тази цел в тях се добавят кондициониращи вещества, които добавят допълнително блясък, обем, мекота и еластичност на косата и в същото време възстановяват увредените коси и улесняват оформянето на прическата.

Независимо дали използвате често стилизиращи и други продукти за коса, е необходимо от време на време да я почистите по-обстойно и в дълбочина, защото остатъците от стилизанти, мръсотия, излишна мазнина и други химични елементи пречат на косата да се възстановява и я утежняват допълнително.

Ако се чудите как така един шампоан може да е подходящ едновремено за сух и мазен скалп, отговорът е във формулата и по-конкретно в неутрализираните нива на pH.

Естественото ниво на pH на скалпа е от 4,5 до 5,5. Шампоаните за всеки тип коса максимално се приближават до pH на кожата и така предотвратява дисбаланс.

Важно е да уточним, че под „всеки тип коса“ се има предвид това дали тя е мазна, суха или нормална. Шампоаните за всеки тип коса също могат да бъдат със специфична функция:

  • за боядисани коси
  • третирани и изтощени коси
  • за обем
  • за накъсани краища
  • за къдрави или прави коси и т.н.

Тук също е важно да подберете шампоанът добре, за да имате възможно най-трайни и ефективни резултати.

Шампоаните за всеки тип коса, съчетават в себе си всички най-важни свойства при измиването на косата. Тези шампоани се грижат нежно за косата, като почистват в дълбочина ежедневните замърсявания и оставят усещане за свежест и лекота. Повечето шампоани за всеки тип коса са подходящи за ежедневна употреба, тъй като формулите им са изключително изчистени, леки и деликатни към скалпа и косата, което от своя страна позволява честата им употреба, без да утежняват косата.

При нас ще откриете широка гама от шампоани за всеки тип коса със специфични функции, които ще почистят и хидратират косата в дълбочина, ще укрепнат нейното здраве и ще й придадат безупречен външен вид.