BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
BG
NEW

ЦЕНА

3лв. - 66лв.

ТИП КОСА

ДЕЙСТВИЕ

ТИП ПРОДУКТ

ПОДХОДЯЩ ЗА

ТИП КОМПЛЕКТ

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

СПЕЦИФИЧНА ГРИЖА

ИЗБЕРЕТЕ РАЗФАСОВКА

Шампоан за къдрава коса

Естествено къдравата коса е пленителна и завладяваща, но се нуждае от специални грижи, за да запази формата и еластичността на къдриците в перфектно състояние. Освен това къдравата коса обикновено е доста по-суха, което я прави и значително по-чувствителна и уязвима.

Шампоаните предназначени за къдрава коса са задължителни, ако искате да поддържате къдравата си коса здрава и с перфектна форма на всеки един кичур. Шампоанът за къдрава коса едновременно подхравна косата и я подчертава, така че да съберете всички погледи. Те хидратират и овлажняват косъма в дълбочина. За да подсилите ефекта на шампоана и да го задържите за по-дълго време, може да използвате допълнително стилизиращи продукти за къдрава коса.

За Вас сме подбрали висококачествени професионални продукти, които ще укротят инече своенравната къдрава коса. Защото знаем колко важно е за къдрокоските, косата да изглежда перфектно.

При нас можете да откриете широка гама продукти за къдрава коса, които ще се погрижат къдриците винаги да изглеждат перфектно, а косата да е здрава, подхранена и хидратирана в дълбочина. Не правете компромис с качеството на продуктите – избирайте за Вашата коса винаги най-доброро и тя ще Ви се отплати, като привлече всички погледи към вас и Ви направи самоуверени и очарователни

Филтри
«1»
Страница 1 от 1
«1»

Предоставяме Ви няколко съвета как да се грижите правилно за къдравата коса, без тя да се превърне в кошмар за Вас:

  • Използвайте само продукти за къдрава коса

Правилният избор на продукти за косата е изключително важен, ако искате да запазите къдриците си в идеална форма и в същото време косата Ви да е здрава, хидратирана и подхранена.

Използвайте само шампоан за къдрава коса. Той едновременно подхравна косата и я подчертава, така че да съберете всички погледи. Хидратира я в дълбочина, като не й позволява да губи блясъка си.
За да подсилите ефекта на шампоана и да го задържите за по-дълго време, може да използвате допълнително стилизиращи продукти за къдрава коса. Можете да използвате серум или мус, който да оформи и разплете къдриците така,  че да изглеждат и стоят естествено.  Задължително използвайте балсам или маска за къдрава коса.

  • Винаги разресвайте косата отдолу нагоре, докато е мокра и с подходяща четка или гребен.
  • Къдравата коса се заплита в краищата много повече, от колкото към корена, за това започнете да разресвате първо краищата. Винаги използвайте широк гребен с едри зъбци или четка с мек естествен косъм, защото те не накъсват къдравата коса.
  • Ежедневната употреба на сешоари и уреди за топлинна обработка също не е препоръчителна, за това използвайте повече стилизиращи продукти и дифузер.

Дифузерът идеално ще оформи къдриците Ви и ще ги направи ясни и отчетливи, каквито винаги сте искали да бъдат, а стилизиращите продукти ще Ви помогнат да накарате прическата Ви да изглежда перфектно, без да е необходимо използване на преси, маши и т.н.

  • Подстригвайте редовно връхчетата на косата. Редовното подстригване на краищата на косата Ви помага да избегнете заплитането и накъсването на къдравите кичури.
  • Твърде честото миене на къдравата коса не е препоръчително.  Честото миене на косата изсушава прекалено много и без това сухата къдрава коса. Едно от предимствата ѝ е именно фактът, че тя се омазнява по-бавно, което не изисква често миене.